De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

De reden waarom je zou moeten kiezen voor een gietvloer


De reden waarom je zou moeten kiezen voor een gietvloer De reden waarom je zou moeten kiezen voor een gietvloer

Waar tot jaren geleden laminaat enorm populair was, zien we dat dit de laatste jaren steeds meer is omgeslagen naar PVC vloeren. Het voordeel van een PVC vloer is dat ze kwalitatief een stuk beter zijn, maar daarnaast ook meer mogelijkheden bieden. Toch zien we dat er naast de PVC vloer nog een vloer is dit de laatste jaren steeds populairder wordt bij particulieren. We hebben het dan over de gietvloer. Waar gietvloeren eerder vooral werden gebruikt als slijtvaste vloer voor magazijnen, bedrijfshallen en kantoren, zien we steeds vaker dat ook allerlei andere ruimtes worden voorzien van dit type vloer en dat is natuurlijk niet voor niets. Omdat we ons kunnen voorstellen dat dit niet direct de vloer is die je zou verwachten, hebben wij een aantal redenen voor je, waarom je zeker eens zal moeten nadenken over een gietvloer.

De eigenschappen van een gietvloer

Gietvloeren zijn ontzettend mooi en daarnaast ook praktisch. Als we kijken naar de belangrijkste eigenschappen gietvloer , dan is dat toch wel de combinatie tussen duurzaamheid en uitstraling. Gietvloeren gaan namelijk veel langer mee dan veel andere type vloeren, wat ze dan ook een interessante investering maakt voor zowel bedrijven als particulieren. Ook qua isolatie en warmtegeleiding zijn deze vloeren perfect. Niet voor niets worden ze vaak in combinatie met vloerverwarming geplaatst. Doordat deze vloeren goed geleiden, wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en trekt de kou niet zo snel omhoog door de isolerende werking.

Onderhoudsvrij

Je kent het wel, je hebt thuis een stel kids lopen en iedere dag ligt de vloer bezaaid met kruimels van koekjes of andere (eten)resten. Hoe fijn is het dan dat je een vloer hebt die volledig naadloos is en waarbij je dus met een paar minuten stofzuigen of vegen alles weer schoon hebt? Het is dus ook niet voor niets dat deze vloeren ook enorm populair zijn bij gezinnen met (jonge) kinderen. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de vloer maar een of twee keer per week wordt stofgezogen, want ook dan blijft het niet erg schoon thuis, alleen ben je wel veel sneller klaar.

Comfort en geluiddemping

Gietvloeren zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel om op te lopen. Ze voelen zacht en warm aan, wat vooral prettig is in de wintermaanden. Bovendien hebben gietvloeren een goede geluiddempende werking, waardoor echo's worden verminderd en het geluidsniveau in huis wordt geoptimaliseerd. Vanuit zowel praktisch, als optisch oogpunt dus zeker een vloer om even goed over na te denken.

Is het iets voor mij?

We kunnen ons voorstellen dat we je aan het denken hebben gezet. De uiteindelijke keuze maak je natuurlijk altijd zelf. Het enige wat we je wel willen benadrukken, is dat het op lange termijn een voordelige keuze is, dan wanneer je kiest voor laminaat of PVC. De kosten mogen bij aanschaf wel hoger liggen, maar kijken we naar de levensduur en ook het onderhoud, dan ben je uiteindelijk vele malen goedkoper uit met een gietvloer, dan dat je kiest voor een ander type vloer. Zet dus rustig even alle voor- en nadelen voor jezelf op een rijtje en vraag desnoods bij verschillende bedrijven vrijblijvend een offerte op.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal