De Bouwmarktconcurrent
Laminaat vloeren
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent
Bouwmarktconcurrent aanbiedingen binnendeuren
aanbiedingen buitendeuren
aanbiedingen laminaat bezorging van uw binnendeuren
bezorging van uw buitendeuren
bezorging van uw laminaat help bij laminaat
help bij laminaat
help bij laminaat nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment
nieuws over het bouwmarktconcurrent assortiment contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent
contact met de bouwmarktconcurrent reacties
Artikel Zoeken
Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent wanneer u goedkoop wilt verbouwenZoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent Zoek naar binnendeuren, buitendeuren, gereedschap, sanitair, gereedschap, verf, zonwering, gashaarden, cando deuren, storemax kasten, Skantrae Deuren, Lambriseringen en bouwmaterialen op de Bouwmarktconcurrent
Deuren, vloeren en kasten zijn onze specialiteit
   STEL UW VRAAG
Wij leveren ook ondervloeren voor al uw laminaat wensen
   OFFERTE
PRODUCTGROEPEN
Handige links

Veel manieren om te betalen
Qshops keurmerk

 
 

Waarom er in nieuwbouw wordt gekozen voor dunpleister


Waarom er in nieuwbouw wordt gekozen voor dunpleister Waarom er in nieuwbouw wordt gekozen voor dunpleister

Bij het bouwen van nieuwe woningen wordt steeds vaker gekozen voor dunpleister als afwerkingsmethode voor muren en plafonds. Dunpleister nieuwbouw biedt namelijk verschillende voordelen ten opzichte van andere afwerkingsmethoden, zoals traditioneel stucwerk. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je hier nog wat vragen over hebt en misschien niet helemaal helder hebt wat het voordeel is van dunpleister ten opzichte van bijvoorbeeld normaal stucwerk, hebben we hieronder een aantal voordelen voor je uitgewerkt en gaan we ook in op wat dunpleister nu eigenlijk is en welke alternatieven er zijn voor een gladde afwerking van de muren en plafonds.

Wat is dunpleister?

Een belangrijke eerste vraag die we willen beantwoorden, is natuurlijk: wat is dunpleister? Dunpleister is een dunne laag pleister die wordt aangebracht op wanden en plafonds om oneffenheden weg te werken en de oppervlakte glad te maken. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kalk, cement en zand, waardoor het een duurzame en sterke afwerking biedt. Een alternatief voor dunpleister is renovlies behangen. Dit heeft in de basis hetzelfde effect, alleen is dit niet geschikt voor muren met flink wat oneffenheden. Het is dus per situatie verschillend voor welk type afwerking je het beste kunt kiezen.

De voordelen

Dunpleister wordt steeds vaker gekozen als afwerkingsmethode in nieuwbouwprojecten vanwege de strakke afwerking die het biedt. Met dunpleister worden oneffenheden en bouwsporen volledig weggewerkt, waardoor wanden en plafonds er perfect uitzien. Daarnaast zorgt de efficiënte werkwijze van dunpleister voor tijdbesparing tijdens de bouw, terwijl het ook flexibel is in gebruik op verschillende ondergronden. Het is duurzaam, beschermt tegen beschadigingen en biedt de mogelijkheid om de gewenste esthetiek te realiseren door het af te werken met verf, behang of andere decoratieve materialen.

Zelf doen of uitbesteden

Wanneer je zelf handig bent en eventueel al plannen hebt om zelf als stukadoor aan de slag te gaan, dan kun je het prima zelf doen. Ben je een typische huis-tuin-en-keuken klusser, dan kun je deze klus beter overlaten aan de echte professionals. Het lijkt op het eerste oog vaak prima te doen, maar wat vooral belangrijk is, is dat je zorgt voor de juiste hechting en dat de laag pleister overal even dik is. Het is natuurlijk geen gezicht wanneer je een strakke muur hebt en er loopt een golfbeweging met dunpleister overheen. Bepaalde klussen kun je prima zelf, maar als het op het echte vakmanschap aankomt, kun je beter een paar euro meer uitgeven en ervoor zorgen dat het voor je wordt geregeld.

Tot slot

De uiteindelijke keuze voor dunpleister bij nieuwbouw, is vooral de combinatie tussen gemak en uitstraling. Het is relatief eenvoudig en snel aan te brengen en zorgt direct voor een strakke afwerking. Op deze manier hoeven de nieuwe bewoners vaak zelf niet na te denken over hoe ze de muren en plafonds gaan afwerken, maar is het een kwestie van kiezen uit behang of saus en zelf aan de slag te gaan of een goede schilder zoeken die dit voor ze doet. Je zult zien dat het effect geweldig is en het je ook de vrijheid biedt om eenvoudig te kiezen voor een andere kleur op de muur wanneer je hierop bent uitgekeken.

wij leveren oa. Krono, StoreMax, Skantrae deuren, Geberit, Metabo, Meister, Berry alloc, Quickstep, Ambiant
   
bouwmaterialen laminaat vloeren bestel online of bel.
TNT Pin Ideal